måndag 16 maj 2011

Film-eftermiddag...

 

Alfons tog tag i måndagen i form av en film-eftermiddag tillsammans med polarna William & Sixten, det blev populära "Megamind" lite popcorn, glass och saft på det...Nöjda killar!

Vi mammor fick chansen att få lite vuxentid & vuxenprat, riktigt trevligt blev det...

Tidigare idag va jag först på möte, många möten nu förtiden, och alla samlade på mina lediga dagar...Som om man inte hade annat för sig..!
Men men, just idag va det super för efter fick jag ju träffa världens mest underbaraste Sandra!!
Det är såååå härligt att ha en sån fiiin vän, som det känns så självklart med fast vi inte ses så ofta...Tack för att du finns mitt hjärta...Skulle kunna sitta kvar till stängning för att lyssna på allt som händer och sker...Men istället ska vi göra det till en mer "vana" att iaf försöka "minst" en gång i månaden ställa till med en liten lunch på stan, detta ser jag fram emot..!
Du är super gumman!!

I helgen va jag och ungarna i Ronneby hos min moder jord & lillasyster med sambo...Detta va riktigt trevligt, det va eurovision på högsta nivå och mycket snack om allt och inget...Tog tåget som ungarna bara ÄLSKAR! Tänk att en sån "enkel" grej kan bli så rolig!!
Blev en aning "tagen" av en av kissemissarna hos syrran, då jag inte har kelat med en katt sen Smilla dog...Jag lyfte upp knytet och gosade på, luktade och myste...Då kom längtan!!
Igår öppnade sig min mun och sa:

-Älskling, jag vill ha en kisse...

Sen pratade munnen på i 190, och jag kände mig hörd och förstådd...
Tidigare har ju Peter varit riktigt emot att ens tänka ordet kissemiss, vilket jag kan förstå, men ändå...
Mitt hjärta lättade och en del av sorgen och tomheten efter Smilla kunde lämna sitt bo...Jag vill och behöver min "hemmavän", som enkelt och lätt kommer och möter mig efter en arbetsdag, en hemmavän som ligger i knäet och spinner sina rundor...Jag vill, jag måste, jag längtar!

Idag har jag kommit i kontakt med en lärarinna i Kallekrona som är uppfödare, och en riktigt trevlig sådan...
Vi har mailat varandra hela dagen, och hon har bjudit hem oss för att titta på kissebebisarna som är av sorten Helig Birma (precis som Smilla)
Får se vad maken ställer sig till detta, leverans är senare i sommar vilket är bra med tanke på att vi har en del "husgöra"...

Nu blir det dusch, sen lite teve...

KRAM på er gott folk
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Var verkligen mys och ses idag och äta goood mat! Ser fram emot att det ska bli en vana, är alltid på lika gott humör när jag träffat dej! Upptäckte fler prickar på Vilmer ikväll, ville ej äta efter dagis, somnade oroligt och är som ett litet element nu... så då var det väl dax för de hemska kopporna då! Bara hoppas på en lugn natt... Kramar i massor!

    SvaraRadera
  2. Nääääää baraför vi prata om det innan!!! Säg till om du behöver Tavegyl, det lindra klådan!! Köp kylbalsam, sen ska det finnas nån mousse på apoteket som ska va bra mot klåda! Lite alvedon och småduscha han då och då, så blir det finemang:-) Hör av dig om du undra nåt hjärtat, STOR kram

    SvaraRadera