måndag 9 maj 2011

Man borde få vakna upp med solen i ansiktet varenda dag! Jisses så härligt allt känns när solen strålar, det kommer bli en helt ok dag..!
Alvin har sovit ganska så bra, vaknade vid 3.30 med feber och den lille stackaren frossade och skakade...Kopporna börja spricka och jag antar att det känns...
Sen somna han om, och vaknade hyfsat pigg kl 6...
Han har dock svårt med vätska (och mat) då hela munnen är full av helveteskoppor, men han får i sig tillräckligt i alla fall...Just nu sitter han i soffan, kollar på "Bilar" och har en liten skål russin i sitt knä...Han nickar till ibland, då jag antar att han är ganska så trött efter den här helgen...

Alfons sover fortfarande, men är ju inte så lustigt då den lille fisen verka va såååå nyfiken på vad mamma-pappa gör om kvällarna då dom ska sova...Han ångrar nog inte att han höll sina gröna ögon öppna, för det blev både chips och poppa..!
Bara det inte blir till nån vana så...

Nu ska jag joina min lille trollunge i soffan, kan va härligt att bara få va idag...Även om solen lyser, så tänker jag inte ha dåligt samvete att jag får tillbringa dagen mestadels inne, vi har ju hela sommaren på oss..!
Ska bli härligt att få ha en gosedag med mina troll!!

Ha en underbar dag på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar