måndag 9 augusti 2010

Mini-semester...


Ikväll kom vi hem, och det kändes skönt fast vi haft det helt underbart! I torsdags packade vi in oss i bilen och körde till Jönköping, till vår älskade "Böna" och hans sockersöta "Josse". Va nästan 1 år sen vi träffade Böna, och säkert 2½ år sen vi träffa Josse, så det va på tiden!
Underbara människor, vi myste och snacka, prova på Libanesisk mat, superläckert! Spenderade några härliga timmar tillsammans, och vilken underbar stad Jönköping är!
Övernatting på Hotell Ibis, lite trångt men helt ok...
Alfons säng fällde man ut från väggen, kändes lite väl riskabelt, vågade inte ligga därunder...Så vi möblerade rundor, och sov ganska så jäkla illa allihopa faktiskt...Lilleman klämde sitt supersöta pekisfinger i toadörren, så han tyckte allt va pest och pina...Men vi överlevde natten, och på morgonen styrde vi kosan mot Göteborg!

Och vilket hotell!! Jag är kär i det hotellet föralltid, och vi ska absolut dit igen...Hotell Barken Viking, och så fort mina fötter kom innanför dörren så flyttade jag in med hela hjärtat och lite till...Vilken mysfaktor, helt perfekt!
På fredagen gjorde vi stan i några timmar, åt på Pizza Hut, som nu är vår lilla favorit, t o m Alvin käka...
På lördagen spenderade vi HELA dagen på Liseberg, jisses med folk!! Jag har aldrig varit där när det kryllat av så många, lite synd för det va låååånga köer till det mesta...Men det gjorde aldrig Alfons nåt, han va bara supertaggad och åkte så många karuseller han kunde komma åt och fick åka...
Flera gånger sa han:

- Jag älskar Liseberg! (gulliga jäkla unge!!)

Lilleman fick åka Farfars bilar & Ponnykarusellen och han va lyrisk! Han älskade också Liseberg, fast han inte kunde uttala det lika bra som storebror...
Vi va kvar till stängning, ungarna somna i vagnarna vid 23 tiden, och vi bestämde oss för att gå till hotellet...
Kent hade spelat i "Trädgårdsparken" så där krylla av folk i hela stan, vilken puls när man kommer från en liten håla som den här... Underbart med lite liv och rörelser, Göteborg är en FANTASTISK stad!

Imorse avnjöt vi vår sista hotellfrulle, gick lite på stan, sen hemåt...
Ungarna har varit underbara, dom har haft roligt och det har gjort att hela vår mini-semester varit perfekt! Bättre än så kan det inte bli, och vi ska definitivt boka in oss på Hotell Barken Viking flera gånger om!!! Tummen upp!
Ikväll blev det lite tända ljus och vin, för vi firade bröllopsdag, hela 2 år!
GRATTIS till oss...

Nu blir det sängen, helt sluuuuut....
Lägger upp lite bilder i galleriet så snart jag får tid...

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar