lördag 12 december 2009

 

Härliga efterlängtade fredagen va kommen, full rulle från morgon till natt...
Min härliga underbara vän från förr kom till hålan, och vi hann inte med ALLT vi ville ta igen, så det blir en "fortsättning följer..."
Så mysigt att ha henne här, och mellan våra prat om allt som händer runt omkring, dök det upp en massa underbara minnen från "vår" tid tillsammans...TACK Cilla för ett par fina timmar, FLER ska det bli..!

Klockan tickade fort fram till 18 då brudarna kom på "Glöggis", har ju det fina uppdraget att fixa glöggkväll varje år, i samband med Idolfinalen, och det har varit fina "tillställningar".
Vi va ca 7 st mot 1 st som hejade på Calle, och våra mobilräkningar lär ju ha ökat en del...Men det är det VÄRT, synd bara att vi inte röstade ett par gånger till, eftersom det hängde på HÅRET! Nåväl, som vi alla är väldigt överrens om, så ska man ju ALDRIG vinna Idol, verkar betyda en hel del otur, då vinnaren blir "påtvingad" att göra ett album, (detta år 2st) på kort tid, och hoppas på att slå igenom...
2:an får jobba lite mer, men på så vis blir det ju mer ÄKTA, så jag hoppas INTE Calle ger upp nu, bara för en liten droppe i det blå..!

Mycket gotta stod på bordet, och diverse drycker...JÄTTEMYS hade vi alla girls, med en hel del skrattattacker!

Här kommer bilder under hela fredagen,

PUSS på er!
Posted by Picasa

1 kommentar: