måndag 26 april 2010

Karlshamns-city...

 

Efter dagisdags för dom stora spralliga barnen, packade 3 st glada mammor, 2 st trötta bebisar in oss i bilen för att göra Karlshamn osäkert...
Härligt väder för shopping, men det blev inte mer än lite underkläder för mig, en cool keps till lillebror & lite solkräm...Fika hann vi med, och måste bara få flika in med nåt JÄKLIGT konstigt!
På fikets toalett, står det en lapp: INGA BLÖJBYTEN FÅR GÖRAS PÅ DENNA TOALETT!
Allvar liksom, hur faan kan små bebisar överhuvudtaget få skit för att dom behöver använda blöja?! Kan säga att jag tänker då inte gå dit där flera gånger för fika, TUMMEN RAKT NER I SJÖN!

Min minsta kamera fick följa med idag, den tar inte jättebra bilder, men bilder blev det i allafall...

Ikväll blir det bio, hur jag nu ska orka, för kl 05.00 hade vi en piggelin som stod och sjöng i spjälsängen..! Inte mycket sov har det blivit för hans del idag, men hans storebror däremot sover nu! Han är ju helt slut för han blir väckt av lillebror så pass tidiga morgnar...
Nåja så är det ibland, själv fick jag sluta ögonen i 10 min, sen ville inte lillebror bjussa på mer sömn för en sliten gammal morsa som mig..:-)

Kram allihopa
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. DET fiket har man ju vatt på några gånger, senast idag :). Ägaren har fått höra av mej om den jäkla lappen på toa dörren. Sa till honom att det fasiken är diskriminering! Kunde ju lika gärna stått: inga kvinnor får göra sina behov här. Han bara gapade! Jag bytte blöjan i vagnen, mitt bland lunchgäster. Det SKITER jag blankt i. En sak att dom inte vill ha äckliga blöjor i papperskorgen. Men i kristianstad står det på dörren på kina restaurangen att man ska säga till personalen vid blöjbyten så får man en påse som de sedan kastar direkt i soporna det är ju sin sak, det är ju bra! Undrar om man ens får sätta upp såna förbud??? Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Faan va BRA sagt Mia, håller på dig!!:-) Önskar jag vore lika tuff, men jag blev mest förvånad, sen blir man arg när man kommer hem istället, å tänker på det..! Efterkloka jag;-)
    Vet inte om man får skriva nåt sånt, verkar inte va vettigt...
    Kram på dig

    SvaraRadera
  3. Hej alla mammor som va i stan!!!
    Nu vet ju inte jag vart ni va och fikade men det ser ut som om ni sitter uppe på Briggen och göttar er. Toaletten på Briggen är ju ganska tajt så jag vill bara tipsa om en toalett där det är tillåtet att byta blöjor. Toaletten har ett skötbord till våra små guldklimpar som måste få sin blöja bytt om han/hon har gjort nummer två, eller nummer ett för den delen. Istället för att gå på Briggens egna toalett så finns det en toa till vänster innan man går in på Team Sportia, ligger på samma plan. Vet inte om ni känner till den toan!!!
    Ha det bra!

    SvaraRadera