tisdag 9 februari 2010

Sjukstuga, mysfrukost, fotvård & biobesök...

Ja listan kan göras ganska så lång sen jag bloggade sist...Men ska försöka köra en kortisvariant...
Vi har drabbats av den "årliga" kräksjukan, först ut va Alfons som kräktes 1 st gång (tack och lov) sen va han relativt piggelin...Men det är ju nåt visst med sjukdomar och barn, nåt "övernaturligt"...
Ca 40 timmar efter blev jag drabbad, men "glad" att jag fick vara med på begravningen för att ta ett sista farväl av Ingela...Därefter insjuknade jag, och låg halvt medvetslös på toagolvet i ca 4 timmar, pendlandes mellan golv och toastol och tömde mig själv på över 3 kg..!
Kan erkänna att jag fortfarande har vääääldigt svårt för att äta, bläääää...

När vi tror att sjukstugan är över, då det vanligtvis bara brukar vara jag och Alfons som får kräk- maginfluensa, och det nästan har gått 50 timmar, då är det Peters tur! (och då ska man va "säker" efter 48 timmar)
Hans drar över ganska så snabbt, men han kräks oxå, vilket han ALDRIG annars brukar göra...grattis älskling!:-)

Idag blev vi bjudna på frukost till "Torpet", jag & Cissi med småkidsen, och det va lugnt och skönt...
Jag smet iväg på en liten paus, lämnade fisrumpan kvar, för att få lite fotvård...Har aldrig vatt på fotvård, och det är VERKLIGEN nåt jag ska fortsätta med, och ängeln till specialist tog väck mitt "trång"...Det va som en tagg som växte rakt in i tån sa hon, men den fick hon tag i med sina trolleriverktyg och trycket släppte genast, snacka om befrielse!!! Men ONT gjorde det, men det vad det värt såhär i efterhand..:-)

Missade "Prinsessan och grodan" i lördags, men den tog vi igen idag...Jag överraskade Alfons efter dagis med ett biobesök, och han va LYRISK!!!
Jag tyckte att vi behövde en "mamma-Alfonsdag" och det tyckte nog han med, för MALLIG va han över att det bara va han och jag...SÖTNOSEN!

Nu blir det en dusch, sprita tån som jag har lovat min "specialist-ängel", sen mys under täcket...
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar