onsdag 15 juli 2009

Årets ris går till...


Nu har jag fått nog av den där dumma helkorkade affären i Kristianstad, som kallar sig "Kids corner"....Fy blä tvi för den och dom som arbetar där!
Vill gärna skicka ut en varning, då dom inte alls tar sina kunder på allvar och riktigt otrevliga är dom!
Vi har haft en barnvagnsincident med dom, om vår Emmaljunga som ryggen brakade loss på efter ca 9-10 månader, och använd ca 10 ggr....Som ny, och skitdålig kvalité...
Vad händer??
Jo vi kör dit, berättar läget och till svar får vi att det är VI som har förbrukat våld mot vår kära barnvagn....(Jomen visst, vi gillar att slå på saker!)
Dom vill inte göra nåt, så vi får ta hem en trasig barnvagn som inte går att använda...
Efter 2 månader försöker vi igen, då vi verkligen har försökt laga skiten själva utan resultat...Kommer in i butikshelvetet, får en kille som verkar hålla med oss, men sen hänvisar oss till ett annat pucko...Hon börjar med att kasta ur sig: Men vad har ni gjort med den här vagnen??!!
Efter en hel del tjat, tar hon emot den och ska skicka den till Emmaljunga, tar mitt nummer och lova ringa så fort hon kan...Nu har det gått 5-6 veckor...
Jag ringde idag, då nåt annat pucko säger att det är stängt på Emmaljunga till V.32...Men det har kommit en ny ryggdel, som skickats till butiken "Kids fucking corner", där personalen sen kommit på att: Ojsan vi har ju inga verktyg här inte..!
Hon säger då till mig att vi jättegärna får hämta den själva och fixa det med våra verktyg...Eller hur att man är jätteduktigt sugen på det, när man har lämnat in vagnen pga just ryggdelen..!
Sen kläcker människan ur sig:
- Ja men ni har ju en lånevagn, då får ni ha den så länge...
LÅNEVAGN???
Har då faan inte fått nån sån....Och detta kallar jag för SVINdålig service, och en personal som inte bryr sig det minsta!!!
RIS RIS RIS!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar