torsdag 12 november 2009

Dagens bild...

 


Undrar vad sötlöken funderar på..? Otroligt söt är han i allafall..:-)
Posted by Picasa

6 kommentarer:

  1. nahhhhhhhhhh så sött!!!!!!!!!!:-)

    SvaraRadera
  2. mmmmmmmmmmmmmmm me love!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Åhh vilken gosepojke han är, jättefin bild! Förresten....hur gjorde du sen med vaccinering? Bli snart tokig nu när de ändrat att de från 6 månader oxå ska få. Vet inte hur vi ska göra med Vilmer, vela fram och tillbaka hela tiden...Några goda råd?

    Puss&Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Hjärtat!!! Ja som jag har velat, Alfons har blivit kallad 2 ggr, men lipat de ggr för det känns så jobbigt! Jag och Peter bestämde oss att ta direkt, aldrig tyckt nåt annat, så vi tar vår i nästa vecka...Nu har vi bestämt att Alfons med ska ta, han blir ev kallad nästa vecka också, och beslutet känns nu BRA!
    Mitt mammahjärta ville vänta för att se ev biverkningar runtomkring, men det har ju visat sig vara helt ok..;-) Inget att oroa sig för...Vi har t o m pratat med barnläkaren, och vi känner oss numera trygga i att ge Alfons sprutan, det tycker jag ni med ska vara...
    Ska du & Marcus ta???

    PUSS

    SvaraRadera
  5. Sötis pojk där! Vännen, det är absolut ingen fara att du råkade glömma! Händer även den bäste! Jag tycker om dig lika mycket ändå!!! ♥ Ha en trevlig helg! Puss o kram

    SvaraRadera
  6. Mmm förstår vad du menar, gör så ont i mammahjärtat när man är rädd att välja "fel"...
    Jag & Marcus har oxå bestämt oss för att ta och det lutar väl åt att Vilmer oxå ska få den, vill prata lite med vår bvc-tant först så man känner sig riktigt trygg i sitt beslut!
    Snart är det Idol och fredagsmyyys, längtar! Ska bara tråkstäda först, marcus syster med familj kommer på besök imorron, ska bli skoj!
    Ha en kanonmysig helg vännen, kramar från mej & Vilmer

    SvaraRadera