fredag 20 mars 2009












En sån HÄRLIG solskensdag!!! Körde till Cissi & William runt 9 tiden, där vi möttes av härligt doftande nybakade scones i hallen!! Mysfrukost för alla 4 magar...Sen begav vi oss ut och gjorde solen sällskap, jisses va härligt!!!! Barnen härjade på och lekte så bra som dom alltid gör, medans vi satt i varsin solstol och gassade....Och det blåste inte ens!! WOW!!!!!!!
Där spenderade vi ett par timmar, lek, sol och grill!!!! Och det va mumsigt att grilla korv en sån här fin vårdag!!
När vi sedan gick in, så fixade vi lite "mussevåfflor", då kom Helena & Jacob, trevligt trevligt!! Vi kom på att OM vi hade bott kvar i Sölvesborg, men istället flyttade vi till Bromölla då Alfons va 2 månader....så hade vi gått i samma föräldragrupp!! Det innebär ju att jag & Cissi skulle egentligen ha träffats tidigare....Men det va ju ändå ödet att vi träffades på babysimmet istället, så det va ju en mening med allt ändå!
Nu är vi hemma efter en jättehärlig heldag med våra fina vänner, och jag säger TACK!!!!! Tack för en superdag som ALLTID!!!
Ganska så trötta här, men måste orka med lite kvalitetstid med min man oxå....
Men kan ju erkänna att ögona går i kors....Alfons tog en liten "gubbasov" i bilen på väg hem, men lite trött är han allt ändå! Konstigt att man kan bli SÅ trött av att vara ute..!
KRAAM!!!!




2 kommentarer:

  1. Den bilden när ja e me får du ju radera.... haha
    Ja ser ju hemsk ut. mer död an levande!!

    Tack för en mysig dag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nähä!!!! Men du, det va ju ganska så tidigt på morgonkvisten....Då får man ha lite trötta ögon!!! Du är ju hur söt som helst!!!! Puss, ses sen, ska bli skoj med lek & inredningsparty!!

    SvaraRadera