fredag 20 mars 2009

Taggarna utåt imorgon!


Ska iväg med vår vagn, som konstigt nog gått sönder...knappt använd!! Köpte den för mindre än ett år sen, men eftersom vår lillfis föredrar att gå är den nog endast prövad 15 ggr....Funderat på att sälja den, skulle vi kanske ha gjort med tanke på.....

Nyligen så skulle vi åka iväg och ska in med "skiten" i bagaget, va händer?????
Jo hela ryggen brakar sönder, och där står man chockad och förundrad....Den är inte direkt svår att klappa ihop, vilken trög människa som helst hade kunnat göra det i sömnen...man misslyckas helt enkelt inte! Så va faan gick snett då??? Ja det kan man ju undra, för inte faan vet vi!!!

Ringer Kids Corner, rådfrågar...tills butiksbiträdet född på mars eller nåt spottar ur sig och säger att det är VI som har "förbrukat våld" mot vår vagn...Ehhhh??? Come again...!
Och hur i helvete kan man få vara så korkad överhuvudtaget????? Och människan arbetar i butik, ja jag säger då det!!!
Idioten trodde inte att Emmaljunga kommer hjälpa oss, varken med ny vagn eller reparation....SÅ DÅÅÅÅLIG STIL isåfall!!!!!!! Pengar ska dom ha, FI FAAN!!!

Och, nu behöver det ju INTE vara såhär, vi får helt enkelt se imorgon, då vi ska lämna vagnhelvetet....vad som sägs....Men blir det inte till vår fördel, så får nog min man hålla fast mig, för jag kommer fullkomligt explodera...Ja just det, det kommer ju han med..! Hmmmm....

"Natti natti"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar