måndag 30 mars 2009


Har varit i en kärleksbubbla hela dagen, då familjen är komplett igen....Pappa är hemma, och han har fått stå i fokus hela kvällen!! Han och Alfons har snackat hockey på högsta nivå, sen planerat in lite golfrundor....När jag tittar på dom så blir jag helt tårögd!!!! Mina fantastiska människor, va mitt hjärta bultar för er!!!!!
Nattningen skulle givetvis pappa ta...dom gick upp vid 20.00, nu är kl 21.15...Detta innebär att pappa har somnat däruppe tätt intill sin älskade son...
Jag själv eller "vi" själva har kommit på den briljanta idéen att gå upp och göra dom sällskap! Magen väger tyngre än tyngst ikväll, och det spänner och har sig....Idag när jag skulle in och bada, tog av strumporna, så jag värsta kanten efter strumpan....Vätska!!!! Nu kommer den med, och det känns!! Men jag är liiiika glad för det, baaaara tacksam!!!! Jag kan bara känna KÄRLEK, om jag så hade brutit benen av mig, hade jag suttit kvar här i min kärleksbubbla med min spända tunga mage, och streck kvar efter strumporna mina!!:-)
Godnatt och massa med kärlekskramar!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar