måndag 29 juni 2009


Igår va det en härlig dag, full av sommar!!
Efter frukost tog Alfons och papps cykeln och jag tog Alvin i vagnen för att gå ner och avnjuta ett par timmar på "Valjebadet".
Tar ju bara ett par minuter ner, och det är det som är så underbart med Valjehåla...nära till vattnet.
Alfons bestämde sig för att ta med håven, för han ville fånga fisk...Men det blev bara en massa tång...men lika glad för det:-)

På kvällen körde vi till farmor och Mats i Håkanryd på grill...Där blev det fullt ös på Alfons och farbror Marcus, som börja kicka fotboll på direkten och höll på hela kvällen! Kanske dags för fotbollsskola tyckte Mats, och vi tycker det låter som en superidé och ska genast kolla detta...Han har ju talang grabben för att va så liten!

Mellan Alfons och Alvin frodas kärleken, det är så härligt att se Alfons kärlek till den lille krabaten...så omtänksam och härlig, det berör hela hjärtat! Små viskningar om vad dom ska hitta på när lillebror är stor...Kan inte säga annat än att Alfons är mäkta stolt storebror och en himla fin sådan...

Idag ska vi på återbesök med Alvin, checka av att allt är okej...Sen efter det ska vi inhandla Alfons första cykel, han längtar!!! Så idag lär det stå cykla på schemat..!

Bjuder på lite bilder från gårdagen,

Puss alla
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar