fredag 17 april 2009

Fullspäckat!!













Vaknade imorse av den där härliga krampen i hela benet, den där utomordentligt härliga krampen man får när man är gravid...Försökte göra mitt yttersta för att knipa tyst, men tillslut kom det över mig, och smärtan tog överhand!!
-AJ, aj aj....
Peter vaknade på studs och satte sig upp som ett ljus, såg rädslan i hans ögon blandat med trötthet...
-Älskling, va är det som är fel??!!
När jag fick fram att det va kramp, gjorde han sin plikt och det hela va över ganska så snabbt....Men Peter fick nog en smärre chock, och blev påmind om vad som ska komma så småningom, han blev så till sig på morgonkvisten att han va tvungen att gå på toa och göra "det stora"....
Vid 8.15 va jag och Alfons nere på byn och handlade stans godaste frallor på "Kopparsträdet", sen körde vi vidare till Gammalstorpet och hade mysfrulle med Cissi & William.
När vi sedan fikat färdigt gick vi ut i solen, härligt!! Där spenderade vi ett par timmar, och grabbarna grus lekte glatt:-)
TACK för en underbar förmiddag!!!!
Efter det va det dags att åka till Slottsparken för att mata ankorna..Har ju samlat på oss en hel påse med bröd, så där stod vi och slängde tills ankorna blev proppmätta!!
-Mamma, sa Alfons...
Det va ju här vi gifte oss, mamma pappa och Alfons....
Grabben har ett "hästaminne" som heter duga!!
Middag hos Bigge och Totte, godaste maten!!!! Dit kom även farfar, och det va inte en tyst sekund:-) Där blev vi stannandes ett par timmar, Alfons sparkade boll med gamlafarfar på 80 bast!! Sen blev det smaskens-fika, mumsigt!!!!
HÄRLIG dag!!!!
Nu är vi hemkomna, och ska starta grillen om en timma, det blir helgrillad fläskfilé med pommes och "beasås", sen har vi även kebabspett som måste grillas innan bäst-före-datum går ner i soporna själv!! Och så kommer farfar, som vi ska ställa en "viktig" fråga till...
Hej sålänge!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar