lördag 4 april 2009

Gilla läget!!


En härlig lördag, med sommarvärme!! Helt ljuvligt gott! Efter vi käkat våra frukostfrallor, så gav vi oss av till Kristianstad på shopping...Blev inte så mycket shopping, mest strosandestan i det glassiga vädret...sen hade vi ju lovat lillkillen Burger King, så det va ju höjdpunkten för honom!!
Va inne 2 vändorUnited Colors Of Benneton, älskar den butiken!!!!! Där hittade Alfons 2 kepsar...undan med mössorna, måste inhandla kepsar:-) Han ville givetvis ha en röd, precis som far sin...sen hittade han en blå, så fina så....Hade jag vatt därinne längre, så hade det kunnat bli fattigt! Sen finns det ju massor av kläder till "normala" människor med, lyckans ostar!! En annan får dras med tradiga mammakläder, BLÄÄÄ!!!!
Körde Peter till hockeykillarna, som har avslut ikväll...Träffade Camilla & Johan, som är det ANDRA paret av dom som va på vårt bröllop som verkar komma ihåg uppdraget dom fick, guldstjärnor där!! Vi har ju fortfarande inte fått listan från den/dom som kom på den här idiotgrejen om allas stackars påtvingade uppdrag...ETT av dessa är redan utfört och det är ju klart Cissis & Freddes uppdrag om "oktoberfest" som dom bjöd på, jättetrevligt!!! Sen har vi då Camilla & Johan, som har överraskning nr 2, kanske till nästa helg, SKOJ!!!!
Det gäller att gilla läget och ta att lite som det är..men får man ett uppdrag så får man....Så tummen upp för er som kommer ihåg, tummen ner för er som struntar i att...Mest tummen ner för den/dom som lovat oss listan i ca 8 månader...FY SKAM!!!!
När vi lämnat av herren i huset på party, kände vi oss lite sugna på fika....Och vart kör man då?? Speciellt om klockan är 15.00 på dagen....Jo, till Bigge & Totte!!!!! Hon har jobbat hela sitt arbetsliv, först på barnhem, sen ta hand om gamla....När hon mest och störst av allt, skulle öppnat ett fik för läääängesen!!!!!!! Hon är GRYM!!!!!!! Så när jag och lillkillen satt i bilen och blev sugna på fikalika, va valet enkelt....Väl där fick vi precis som vi ville!!!!! Och vi satt ute, och det va gott!!!!!!
Ikväll tog vi en "latis" och beställde pizza, sen kollade vi finalen på Wildkids och myste med gotta...Klockan 19.30 sa Alfons:
- mamma, nu vill jag lägga mig..!
borsta gaddarna sen sagostund.....Nu har jag egentid till herren i huset kommer hem:-)
Är lite trött....kanske sova snart...? Vi får la se hur det blir med den saken...:-)
KRAMKRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar