söndag 12 april 2009

Morning!!!!














Sovmorgon idag hela familjen Freij, till kl 9....Fler såna tack:-)
Tusan som jag drömmer, bara om elaka människor HELA tiden....Jag tror det har med min vän Ida att göra...Inte pga henne, men det som har hänt henne..
Kan inte förstå att det finns såna elakingar, som vill göra andra så illa...
JAG SAKNAR DIG IDA!!!!!


På schemat idag står det Påskmiddag hos kära Bigge och Totte, ska bli riktigt gott att än en gång prova på hennes läckra kök!!!!
Ska egentligen ut med Camilla-Johan & Klara idag med båten...deras "bröllopsuppdrag", men vädret är ju sådär....Får se va vi kommer överrens om!
På tal om bröllop, Alfons sa häromdagen:
-Mamma och pappa ska gifta sig om 4 mån..!
Vi har VATT gifta ETT ÅR om 4 månader, fått det liiite om bakfoten....Det räcker med en gång tack!! Det va ett hektiskt år med ALLT som skulle göras! Men kul va det..Det är ju lite det som är det hela, att planera sitt eget bröllop, då får man det PRECIS som man själv vill....Och man behöver det där året, verkligen, dels för planeringen, OM det skulle va saker man ångrar- ja, då har man ju tid att fixa det! Sen om man ska spara ihop, för det kostar ju en del....Har man inga pengar- Nej, då kan man ju inte gifta sig...För VEM vill gå och låna pengar, och sen va skyldig?!
ETT ÅR ÄR PERFEKT!!! Och himla roligt!
Satt och skrev ner häromdagen ALLT jag gjorde själv (ok, min man hade lite och säga..)


# Bestämde datum 080808- PETER
#Bestämde kyrka- TILLSAMMANS
#Klänning- SJÄLV, givetvis....Ville inte ha en vit, blev en champangefärgad....
#Brudgummens kläder- TILLSAMMANS, med tanke på att det MÅSTE matcha! Likaså bestmans och tärnors klädsel....
Bestmans kläder betalade vi för då det kostade 3000 kr att hyra...
Tärnornas klädsel kostade 399 kr, dom va överrens att stå för det själva.
#Blomster- SJÄLV, älskar röda rosor!!!!!!
#Vigselring- SJÄLV, har alltid haft en bild av hur min vigselring sa se ut...
#Inbjudningskort- TILLSAMMANS
#Vigselprogram- TILLSAMMANS
#Lokal- TILLSAMMANS
#Transport-SJÄLV, en liten surprise...helvit Limousine, med flaggor på sidorna, röda mattan och skumpa, kändes lite lyx!!
#Dukning- SJÄLV, gigantiska ljuslycktor med sand i och stora vita blockljus, vita linnedukar, murgröna på borden, söta askar (vita med guldtext) och choklad i, sandfärgade stenar som namnbrickor, vita servetter med "halmknyten i sandfärg", engångskameror i sandfärg, vita hjärtformade ballonger..(säkert glömt nåt)
På vårt bord såg det likadant ut, (inga kameror, endast till för gästerna) Jag och Peter satt på särskilda stolar, helvita lite gammeldags stil, sen framför oss hade vi ett STORT format hjärta av röda rosor!!! Bakom oss en skylt i vitt, med guldtext: Jenny & Peter 2008-08-08....
#Bordplacering- TILLSAMMANS, vi ville ju att våra gäster skulle trivas och viktigast av allt, ha nåt gemensamt! Vi satt som ett E, VÅRT bord, sen 3 st långbord ut längs vårt....
#Programblad- Toatmadame, då vi önskade att få ha OSS som framsida, sen hade vi själva skrivit lite kul info om var och en av gästerna....En del överraskningar stod hon själv för i programbladen, som va väldigt uppskattat och kul....Programbladen fick även dom gå i vitt och sand...
#Musik- SJÄLV...jag vill ha DJ men Peter vill ha orkester....Det blev DJ! Riktigt bra, med mycket blandat för alla åldrar...
#Mat- TILLSAMMANS, våra kära vänner Cissi och Fredrik, då Fredrik är en fantastisk kock!!! Så han och hans far hjälpte till med detta, supergott!!!Hade 3 rätters, först skagentoast, sen grillade fläsk & oxfilemedaljoner, med potatis, grillade grönsaker och olika såser....
#Bröllopstårta- SJÄLV, då jag hittade en bild i nån tidning...DEN skulle jag ha! Så jag klippte ut bilden och gick till Böckmans konditori i Bromölla, lätt fixat!! 5 våningar hög med vars en bakelse till alla....Vita gräddbakelser, med röda rosor på...
#Serveringspersonal- En god vän på jobbet tipsade, så va det klart!! 3 st gjorde det jobbet utan problem, lite stressigt, men det hör ju till....Dom va nöjda, vi va nöjda och det är ju huvudsaken!
#Alkohol- Peters far stod för den notan...De två åkte till kära Tyskland och handlande hem för ett helt kompani!!! Kunde nästan tro att det va Kungen & Silvia som skulle gifta sig!!!


Oj det blev en del....Förutom allt detta så gjorde vår toastmaster & madame ett utomordentligt jobb, roliga överraskningar och en trevlig fest!!! Ja dom va så utarbetade efter kvällen, så när dom gjort sitt, och vår fria bar öppnades kunde de 2 slappna av riktigt ordentligt!!!
Nä nu har jag suttit här på tok för länge, kan nästan hålla med Fru Larsson där:
-Hur orkar ni sitta vid datorn så mycket!!!!
Puss & hej!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar