tisdag 12 maj 2009








Förmiddagen har gått i självaste slow-motion...På eftermiddagen blommade iaf jag upp en aning, men det syns inte direkt på översta kortet!! Va tvungen att sätta in en bild vi tog idag för att verkligen visa hur trött jag ser ut nu om dagarna!! Fi fasen...

Efter lite middag, så öppnade vi upp terassdörren, där vi sprang ut och in...Alfons va mest ute, och det är så kul att stå och kika på hur barn beter sig i sin ensamhet...Dom går runt och filosoferar och klurar, pratar med sig själv och lever i sin värld...verkligen!!

Fikade lite ute på däck, och hade det mysigt...Och när vi sitter där kommer Sara, Valentin och Jonathan...Oväntat och väldigt välkommet besök!!!! Har ju inte sett dom sen bröllopet, och Jonathan har jag aldrig sett!! Vilken gosig och snäll unge, höll honom flera gånger och han sa inte ett pip, han bara mös...precis som jag...Alfons och Valentin såg vi knappt röken av, som dom lekte! Dom brukar bara ses på somrarna, och Alfons kallar Valentin för sin "sommarkompis", och han har faktiskt frågat nu på sistone när den där sommarkompisen ska komma....Och idag kom han, jätteskoj!!!!!!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar