söndag 17 maj 2009

Tack alla för en trevlig kväll!!














Igår dukades det upp för Eurovision song contest, först lite grill därute, och tyvärr va det så kallt så vi frusna fick sitta inne...Men gott blev det, det blev lite "knytis" och mat så det räckte och blev över! Barnen hade ett eget bord, och fick i stort sett göra som dom ville hela kvällen, och det gjorde dom...och vi såg knappt röken av dom, men vi hörde dom!!:-) Det va en ljudnivå som heter duga, och ett tag försvann Marcus med barnen och tyst blev det...Det visade sig att dom hade en sagostund däruppe, då Klara och William va redo att möta John Blund, men Alfons taggade upp de båda så sagostunden blev snabb...Kl 23 somnade dom, JÄTTEtrötta!!!!
Vi vuxna festade på, det va fullt ös på schlager, dricka och snacks...och alla pratade ris & ros i munnarna på varandra...Värst va Broberg, då han tog över efter barnen..;-) Men han är ALLTID himla rolig att lyssna på!
Låten som vann va väl "sådär" va vi ganska överens om...Island va ju snäppet bättre...Men festen blev ju himla lyckad trots vädret, alla va nöjda, glada mätta och belåtna!
TACK alla för en fin kväll, det lär bli fler i sommar!!!!!

2 kommentarer:

  1. TACK för en super trevlig kväll!! Vi hade mkt roligt och god mat var det! : ) Får vi absolut göra om gumman! Puss o kram

    SvaraRadera
  2. Tack själva!!! Klart vi ska, har ju hela sommaren framför oss:-) Puss & kram

    SvaraRadera